۱.بخش ناوبَری نسخه جدید
مدتی است که بهنوعی مناظره برای نحوه قرارگیری بخش ناوبَری در بالا یا پایین طراحی مدرن اپلیکیشین وجود دارد. ما به نتایجی که در ۲۰۱۹ به وجود آمدهاند میپردازیم. و همچنین نحوه سازگاری کل کاربران جهان با بخش پایینی و بخش کشیدنی اپلیکیشین. چیزی که واضح است، کاربران ترجیح میدهند با انگشت شصت تمام فعالیتها را انجام دهند. با بزرگ شدن اندازه صفحات نمایش گوشیهای هوشمند، قرار دادن درست المانهای پایینی در صفحه برای دسترسی بهتر کاربران به امری واجب بدل شده است.
صفحات زیرین: طراحان در حال حاضر تمایل زیادی به استفاده از این امکان دارند که بهصورت یک صفحه کشیدنی یا بخش کشیدنی همبرگری یا متنهای پاپ-آپ بهکار میروند.
صفحات زیرین بسیار انعطافپذیر هستند چراکه با قابلیت اسکرول عمودی میتوان اطلاعات زیادی را در آنها مخفی کرد.
حرکات دست: حرکات دست کشیدنی امکان دیگری است که با استفاده از آن میتوان بخش «خانه» اپلیکیشین و نوارابزار آن را با حرکات کشیدنی انگشت فراخوانی کرد.
داشتن دو بخش واضح در طراحی مدرن اپلیکیشین ضروری است: بخش بالایی که محتوا در آن قرار دارد و بخش پایینی که ناوبَری در آن بوده و این الگو در اکثر اپلیکیشینهای جهان وجود دارد و منابع زیادی برای نحوه استفاده از آن وجود دارد.

۲. استفاده صحیح از صدا و رابطهای تصویری در طراحی مدرن اپلیکیشین
رابط صدایی (VUI) قدم بعدی در مسیر تعاملات انسان و رایانه است. ازآنجاییکه تا به امروز، صدا و تصویر در رابط کاربری دو بخش مجزا بودهاند، در سال ۲۰۱۹ ما شاهد استفاده بیشتر این دو بهصورت درهمآمیخته خواهیم بود.
شما ممکن است از میکروفون در اپلیکیشین استفاده بکنید یا نکنید اما بهاحتمالزیاد در اپلیکیشینها راهی برای تعامل با محتوا از طریق صدا وجود خواهد داشت.
در زمان رانندگی، جواب دادن به تماس با گفتن «گوشی را بردار»، خواندن یک نوتیفیکیشن با گفتن «برایم بخوان»، گوش دادن به متن یک کتاب در حال خواندن آن با گفتن «این فصل را بازگو کن» یا شاید «آخرین جمله را بیان کن» یا «معنای آن جمله چیست»، نمیخواهید در صفحه کوچک گوشی تمام صفحه را اسکرول کنید، بهسادگی بگویید «به من ارزانترین و سریعترین گزینه را نشان بده»، در هنگام چت کردن بگویید «خنده بفرست» یا «مکان فعلی را به مدت ۳۰ دقیقه به اشتراک بگذار»
شما حتی میتوانید پیشنهاد بهترین کالا را با توجه به موقعیت مکانی دریافت کنید.

۳. بومیسازی تنها مختص محتوا نیست
همانطور که دنیا به سمتی میرود که کاربران اینترنت به میلیاردها نفر برسد، بومیسازی بیشتر از تنها محتوا اهمیت دارد. این پروسه شامل مطالب، نمادگذاری، رنگها، استعارههای رابط کاربری و روند تجربه کاربری و خصوصیات آنها میشود.
برای مثال، سایت فیسبوک برای کاربران انگلیسیزبان، کاملاً انگلیسی است اما برای کاربران بومی به زبان آن محل درآمده و با استفاده از سیستم PayTm برای هر زبان یک رابط کاربری مجزا ایجاد میکند و حتی محتواهای خاص مثل محتوای بزرگسالان را برای بعضی از زبانها مخفی میکند. سرویس Tez گوگل (هماکنون Pay گوگل) اساساً برای کاربران بومی ساخته شده بود که باعث نوعی اعتماد در دنیای دیجیتال میشد.
«دریکی از تحقیقات جدید در یک منطقه از هندوستان، کاربران ما ترجیح میدادند از استعارههایی مثل «ناماسته» یا «حلقه گل» و غیره بهجای «لایک» برای قدردانی استفاده کنند. این امر را از منظر یک کاربر فرضی در نظر بگیرید. برخلاف بسیاری از افراد این کاربر تازهوارد دنیای اینترنت شده. میزان ادراک او به محدوده زندگی او محدود است؛ او قادر نیست از این محصول استفاده کند مگر اینکه این محصول برای او بومیسازی شده باشد.
مثالهای زیادی وجود دارد که در آنها استفاده از چند زبانی مرسوم است. بومیسازی بهصورت هدفمند، نیازمند طراحی مدرن اپلیکیشین در تمام فاکتورها مثل سطح محتوا یا رابط کاربری یا تجربه کاربری است که در موارد مختلف به هدف بستگی دارد.
۴. سیستمهای طراحی
دو سیستم اصلی طراحی: متریال در اندروید و راهنماهای رابط انسانی در iOS در اپلیکیشینها بهصورت وسیعی استفاده میشوند. این سیستمها راهنمای مسیری برای استفاده از اجزایی مثل بخش هدر، کارتها، صفحههای زیرین و غیره میشود. کتابخانههای کد نویسی این اجزا نیز وجود دارند.
«در بخش افکت، سیستمهای پیشفرض طراحی از اجرای برنامه مطمئن میشوند.
اگرچه، شخصیسازی این سیستمهای طراحی رو به افزایش است. اپلیکیشینهایی مثل واتساپ، فیسبوک، توییتر به شخصیسازی کمتر را ترجیح میدهند.
بسیاری از اپلیکیشینها مثل اوبر، Airbnb، IBM، اسنپچت، iOS Music از این شیوه بیشتر بهره بردهاند. نوار زیرین اوبر درواقع یک موفقیت بزرگ محسوب میشود. به شکل مشابه در سیستم طراحی اندوروید و iOS این سیستمها بهروز شده است تا بتوان بهترین بهره را از آنها برد.
حتی در بین استارتهای کوچکتر، سیستمهای طراحی مدرن اپلیکیشین در حال تبدیل شدن به یک عرف هستند.
در حال ۲۰۱۹ خواهیم دید:
۱.سازگاری بیشتر با سیستم طراحی در بین شرکتها
۲. یک شخصیسازی جهانی در سیستم طراحی با توجه به اهداف جدید شرکتها در جغرافیا که کاربران تمایل زیادی به استفاده از حالت پیشفرض ندارند.